Grasparkieten-boeken

Welkom op de boeken site van www.grasparkieten-kweek.webs.com

Gedrukte versies bestellen:

Wij drukken regelmatig nieuwe exemplaren van alle boeken. Wij hebben geen of nauwelijks voorraad daar wij in eigen beheer laten drukken. Even vragen naar de mogelijkheden. 

Op tijd bestellen is wel verstandig. De betaling moet binnen zijn voor dat wij tot bestelling overgaan. Wij laten alleen betaalde boeken drukken. 

Momenteel kunnen alle boeken besteld worden. Boeken

Alle boeken worden in eigen beheer gedrukt en zijn daarom niet altijd voorradig. Maar kunnen wel op bestelling gedrukt worden. We hebben ca. elke 2 maand een verzamelbestelling. De boeken worden gedrukt op A5 formaat en zijn voorzien van een glossy softcover. De administratie boeken worden op A4 gedrukt ook met een glossy softcover. 

PDF Bestanden bestellen:

Van alle boeken zijn PDF bestanden te bestellen. Omdat wij mee gekregen hebben dat PDF bestanden helaas worden doorgegeven hebben wij het één en ander moeten aanpassen. Daar dit niet eerlijk is ten opzichte van de mensen die wel netjes betalen. 

De PDF's zijn.

  •  Niet te bewerken of te kopiëren
  • Alleen te printen in zwart wit.
  • Elke PDF heeft een unieke code om terug te vervolgen wie het boek onbetaald of betaald vermeerderd.

Het zelf printen in kleur is ook prijzig en dan is het handiger een gedrukte versie te bestellen.  

De PDF bestanden worden na betaling toegestuurd via wetransfer. Via de link kan je het bestand downloaden en opslaan op de computer of laptop. Ook ipad en E-reader is mogelijk.

Verzendkosten:

De bestanden en boeken zijn te  bestellen via het volgende e-mailadres

[email protected] of [email protected]

PDF bestanden worden verstuurd na betaling. Ze worden toegestuurd via  Wetransfer.com.  Je krijgt dan een mail met daarin de link van het bestand.  Die kan dan via de link worden gedownload. 

De betalingsgegevens worden via de mail toegestuurd.  

De bestanden zijn ook te lezen op Ipad en E-Book reader. 


Voor 4,95 verzenden wij als brievenbuspakje met track en trace nummer. Alles wat als gewone brievenbuspost verstuurt word is op eigen risico!! Voor België zijn de verzendkosten 4,95 Euro op eigen risico!!. Voor meerdere boeken word het 6,95 Euro aan verzenden in NL en 8,95 euro naar België. Verzenden naar België duurt langer ca. 4-5 werkdagen na betaling mits voorradig. Naar België versturen met track en trace is niet mogelijk helaas.